emelienen.blogg.se

Kämpar på

Publicerad 2013-01-19 23:14:46 i Skolios,

 
Efter att ha sovit hela eftermiddagen och pratat massor i sömnen bla att hon var ute och köpte tajts :-) så var hon rätt utvilad till kvällstvätten så då vart det en lång sväng med gåbordet runt halva avdelningen  vi är lika facinerade varje gång, och det får absolut inte bli en självklarhet, ja hon måste ju så klart jobba för sitt mål att bli den effektiva, självständiga ridtjej tjej hon var innan men det får inte gå för fort då kan det gå bakåt och det är aldrig roligt att hantera, skynda långsamt är ett bra tales sätt.
En del av alla promenader har absolut suttit i en del frustration att slippa se dom här fyra väggarna hela tiden för att hon är en social, nyfiken tjej med dubbla lager skin på näsan ;-)
Idag tog hon det som sagt lugnare redan i morse och stod "bara" vid sängkanten för att ha lite ork över till besöket som var så efterlängtat men det lönade sig och hon orkade vara upp tre gånger, men det var tuft mitt på dan i rullstolen för det verkar vara jobbigare att sitta än att stå. Det är ofta man ser att hon får tillbaka lite mer färg i ansiktet när hon är uppe och rör på sig.
Om natten funkar bra och hon inte använder sin morfinknapp allt för ofta så kommer dom imorgon att börja ge henne smärtlindring i tablettform för att kunna bli av med alla medecinpumpar och slangar så vi håller tummarna hårt och hoppas på en god natts sömn.
Lillhjärtat sover gott redan nu mycket oftare i liggande läge hittils har hon velat sova ganska uppåtsittande.
 
 

Kommentarer

Postat av: Sara Nordlinder

Publicerad 2013-01-19 23:36:22

Man blir så glad att läsa att allt verkar gå bra för er:)) Kämpa på nu gumman <3

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-01-20 08:32:11

Kul att det går bra, kunde tänka mig faktiskt att hon skulle vara som hon är, inte ligga och glo i taket liksom xD yey min bild :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela